Pirrigt och efterlängtat.

Äntligen kommer vi in i mars månad - min provanställning har övergått i fastanställning och anställningsavtalet är påskrivet och färdigt, nu känner jag mig otroligt trygg! Trots att det inte är någonting som har tyngt mig så att det märks inser jag ändå att en tegelsten lyft från mina axlar.
 
Det är mycket som väntar i mars, till helgen blir det en tripp till Norge då brorssonen Liam ska döpas och redan nästa vecka ska vi hämta nyckeln till våran nya älskade lägenhet. Vi har ytterligare ett besök för att mäta mage och kolla värden hos barnmorskan samt att jag under veckans gång även har ett av förarproven hos trafikverket - jag är nervös om något! Så nervös att hormonerna krockar med stress/panik vilket orsakar smått kaos i min tillvaro. Jag njuter dock av att veta att om jag skulle kugga har jag spat att trösta mig med alternativt fira med. Vi hoppas på det absolut bästa såklart!
 
I övrigt har vi flytten att se fram emot till den 15 mars då det dessutom blir fullt hus i samband med det. Ny säng ska inhandlas, spjälsäng ska fram, skötbord ska monteras - vi ska helt enkelt komma iordning så gott det går i samband med att vi utökar vårat boende från 44kvm till 83kvm. Jag längtar!
 
Nu bjuder kvällen på lite teoriplugg och slapp i soffan för imorgon ska gravida fröken köra liten Renault Clio till Norge!
 


24 veckor in i graviditeten jämfört med 28 veckor - han växer och blir stark min lilleman med tics! <3

Fredagsfeelings

Helgen är måttligt efterlängtad, jag mår bra när jag får lägga mig ner i lugn och ro hemma framför en bra film eller någon rolig serie. Lillkillen sparkar och vrider sig som mest när vi befinner oss just på hemmaplan, då han märker att jag är som mest avslappnad och inte springer fram och tillbaka hela tiden.
 
Det är häftigt måste jag medge, jag har väl aldrig tänkt så mycket på hur det skulle vara att vänta barn - själv känslan av att ha ett liv som växer inom sig och är beroende av en så pass mycket som ett barn faktiskt är. Jag har alltid haft tankar kring att jag gärna vill ha min egna familj, mina egna barn.
Det skrämmer mig vissa dagar att veta att inom några veckor så har jag ansvaret för en annan människas liv samtidigt som det är en fantastisk känsla! Jag vill så gärna vara så bra jag bara kan vara gentemot min son och sambo men inser ganska ofta att jag har otroligt mycket att lära mig inför det som komma ska.
 
Nu ska jag avnjuta en lugn fredagkväll hemma i soffan med mina prinsar. Pizza och skräpfilm står på schemat för kvällen! <3
  
 
 
 

Måndag 17 februari 2014

Har under dagen haft sån otrolig molande värk i magen och halsbränna så jag håller på att bli heltokig. Värken i magen är för mig någonting positivt då jag vet att det beror på att lilleman växer som han ska, men det är trots allt inte skönt. Får hoppas att det går över under natten.
 
Om exakt två veckor ska vi hämta nyckeln till våran nya lägenhet. Kommer bli dyrt under mars månad då jag har både förarprov och flytten. Tanken är att vi ska köpa ny säng och inhandla fler saker till lillpyret för att få ordning på det så gott det bara går innan han väljer att säga hej till omvärlden. Är orolig över att jag kommer glömma något viktigt men förhoppningsvis blir det ingen panik över det, förr klarade man sig trots allt utan alla saker som numera är måsten.
 
Den 6 mars är efterlängtat då jag och min kärlek ska avnjuta 2 timmar på spa med valfri behandling, tror att vi båda behöver det nu när det är full arbetstid och mycket utöver det vanliga i vardagen.
 
Går in i vecka 27 på onsdag, tiden går så otroligt snabbt och magen växer så det knakar.
 
 

Long time no see

Tänkte eventuellt börja om på ny kula när det gäller bloggandet. På grund av att det händer så otroligt mycket i livet för mig och min älskade sambo vill jag även dela med mig av det till vänner och bekanta.
Ska se över mina photoshopkunskaper och slänga ihop en ny header till bloggen inom en snar framtid om jag får tid och ordning på programmet i datorn.
 
Stay tuned!