Sånt där mindre intressant

Lillkillen bara växer.

Det är så himla roligt att gå på alla besök på BVC för att se hur mycket lilleman gått upp under veckorna. När han föddes vägde han ändå ganska mycket och var relativt lång men nu har han redan gått upp 1580g och vuxit 7cm på de 6 veckor som gått. Han börjar växa ur storlek 56 och vi har redan börjat använda vissa plagg i storlek 62, blöjor i storlek 2 går fortfarande att ha på men vi har börjat med storlek 3.

Detta är sån information som andra kanske bara suckar över och anser att det är totalt ointressant, (det gjorde jag innan jag själv blev mamma), man inser inte hur pass häftigt och roligt det är att se hur barn växer och blir större förrän man har ett eget.

En annan rolig sak är att han både har börjat fästa blicken på saker och är mer "med" när man pratar med honom och stollar sig. Ler gör han medvetet ibland också, längtar tills det sätter igång ordentligt - leendet går verkligen rakt in i hjärtat, vår vackra son!

Till en helt annan sak så kan jag inte påstå att jag njuter av värmen denna sommar. Det har blivit så annorlunda nu när vi inte kan vara ute i solen som andra år, eller åka och bada som man brukar göra i denna värme. Blir inte alls roligare av att våran lägenhet är lika varm som det är utomhus, tyvärr är väggarna dåligt isolerade och på grund av de stora fönstrena vi har + dåligt med persienner så värmer solen ordentligt framåt eftermiddagen/kvällen. Förhoppningsvis försvinner detta problem om någon vecka då vi har beställt persienner till de stora fönstrerna.

Tacka vetja våran luftkylare.