Förberedelser

Det är otroligt hur mycket energi man kan ha trots den pers kroppen har under en graviditet, är imponerad av mig själv.
 
Började lördagen med en sväng till marieberg där vi shoppade loss på Ikea, Jysk och Babyproffsen. Blev en hel del prio på att köpa saker inför när lillkillen kommit ut, blev bland annat en byrå, lite saker till spjälsängen, skötväska, dregglisar och lite annat smått och gott.

Efter shoppingen fortsatte dagen med lunch hemma hos oss med syskon + respektive, otroligt mysigt och väldigt skönt att vi faktiskt har så stort boende att alla fick plats! Känner mer och mer hur nöjd och glad jag är över vår älskade lägenhet.
När folket åkt vidare tog jag mig tid att montera iordning nattduksbord och även byrån vi införskaffat, först runt 19-20 tiden ikväll blev jag klar med allt jag ville få gjort denna lördag.
 
Vi börjar bli relativt redo för juniors ankomst men känner fortfarande att det är mycket småsaker som behöver köpas innan vi är redo till 100%, försöker dock att ta lite i taget. Efter att tvättmaskinen är installerad på måndag blir det till att tvätta delar till barnvagnen och samtliga kläder + sängkläder men även stryka allt så det blir så rent och fräscht som möjligt.
 
 
 
  

Mitt i flytten.

Helgen har varit lång men vi har äntligen börjat komma iordning rätt så ordentligt här hemma i nya lägenheten.
Var iväg tidigare idag för att besiktiga och lämna över nycklarna till den gamla lägenheten, den är nu historia och får förbli det. Passar på att försöka ta det lugnt precis hela dagen på grund av att jag har städat och packat ner + upp varenda dag i flera dagars tid.
 
Här kommer lite gravidbilder + bilder från lägenheten, det är lite kaos fortfarande och värre kommer det bli under veckan då det ska tapetseras om.
 
Vecka 30 (29+5)


 
Badrum nr 1:

Badrum nr 2:
 
Hall 1+2:
 
Kök/matrum:

 
Sovrum/datarum/juniors rum:
 
Vardagsrum:

Master bedroom:
 
 

Allt och ingenting

Veckan har varit intensiv, Robbson ligger i soffan och har varit rätt däckad den senaste timmen.
Hämtade nyckeln till vår nya lägenhet i måndags och drog dit några mindre flyttlass samt inspekterade ytan åter igen. Är mäkta förvånad över hur fin lägenheten faktiskt är nu när den är urtömd och det inte ser ut som en ungkarlslya, så himla nöjd är jag!
 
I övrigt så gick hela min vecka åt att plugga körkortsteori då jag gjorde provet i torsdags, det var så nervöst och jag tvekade mycket när valet stod mellan att gå igenom svaren en tredje gång eller bara trycka på "rätta prov", riktigt skrämmande. Blev dock lättad och otrolig glad när jag tryckte på knappen och skärmen visade att jag blivit godkänd! Nu laddar jag bara upp inför körprovet, med lite tur så kanske jag äntligen har körkort inom en vecka!
 
Nu till helgen är planen att storpacka, få undan precis allt det där som inte används och trycka ner det i både kartonger och i påsar. Ska även se till att städa ur så mycket jag bara kan från lådor, skåp och dylikt.
 
I övrigt fall så hade vi det otroligt mysigt på spat i torsdags, för mig blev det 45 min ansiktsbehandling, 15 min fotmassage och sedan var det bara att bubbla och äta massor med frukt sista timmen!