Det går bra nu, kompis

När john blund tar ut sin flex kl 7 på morgonen väljer jag att uppdatera här när Mattis snarkar gott i sin säng.

Mycket hinner hända mellan mina blogginlägg, sedan senast så har vi ju faktiskt både varit på semestern i Orsa, Mattis har vuxit så det knakar och har börjat tokjollra, vi har hunnit med att ha dop och jag har kommit igång med träningen + nyttigare matvanor.

Som många säkert redan märkt köpte jag mig en motionscykel, den har jag använt mer eller mindre varje dag, minst 15min/dagligen. Har börjat planera mer för hur jag vill lägga upp min träning och kommit fram till att jag ska ner ca 10kg innan jag börjar med styrketräningen, tror att jag ska kunna lyckas med 1kg/veckan om jag fortsätter så som jag gjort den senaste veckan.

Under min graviditet så ökade min aptit vilket resulterade i att mina måltider blev större, detta hängde såklart med efter förlossningen. Efter mycket psykiskt arbete har kylskåpet proppats fullt med grönsaker och fruktkorgen svämmar över med avokado och andra frukter. Numera består mina måltider av 75% grönsaker, min frukost består av knäckebröd med avokado på (tokgott). Ett faktum när det kommer till att träna igen efter ett väldigt långt uppehåll är den där spärren som ligger och trycker på, den som alltid säger "gör det senare/gör det en annan dag", att komma över den är inte det lättaste, det vet nog de flesta om. Men när man väl kommer förbi den och med disciplin får ordning på den där sketna träningen som man så länge pratat om att komma igång med, ja då mår man ju sjukt bra och träningen blir genast mycket lättare och roligare!

puss på er, nu ska jag kliva upp ur sängen, cykla 15min före och 15min efter frukost och även gosa med mitt fina lilla underverk <3