Gott nytt 2015!

 
 
 
Tiden har gått så snabbt, jag vet inte om det bara är jag som känner att hela 2014 bara har susat förbi, att jag inte riktigt hunnit med. Det var så mycket nytt som hände förra året, förändringar som inföll, lyckorus som medföljde, flytt, fick Mattis till världen, gick hem från jobbet och en hel massa mer.
 
Detta år ska jag göra till MITT år, jag känner så innerligt djupt att det kommer bli ett toppenår! Till löning ska jag på riktigt ta tag i min vikt, inser att jag behöver en spark i baken från mig själv då att bara börja träna hemma rann ut i sanden. Ska ordna medlemskap på en viktsida i ca 6 månader, börja äta enligt det, träna enligt det - hålla stenhårt! Nu ska jag bannimig tillbaka till mitt bekväma jag.
 
Planen för detta år funderar jag fortfarande över, jag ska såklart ängna så mycket tid jag bara kan åt att rå om min familj, bli duktigare på att höra av mig till mina syskon, börja träffa mer folk, kolla igenom dagisplatser åt Mattis så han hamnar på det som passar oss bäst (han står ofc redan i kö!) och till ca 10 augusti hoppas jag att jag är tillbaka till jobbet. Förhoppningsvis kanske jag kan ordna det där körkortet som jag var så nära att få förra året, men efter besvikelse och en mage som inte fick plats bakom ratten gav jag upp det för tillfället.
 
Min kära sambo har fått nytt jobb, även tillsvidaretjänst på bemanningen han jobbar för så drömmen om att få köpa hus känns närmare är någonsin nu när vi båda kommer ha en stabil inkomst. Ett fint hus, nära civilisationen fast ändå tillräckligt avlägset så att man bor ensamma och med mycket utrymme - landet! om 2-3 år kanske vi är där. *hoppas*

Våran älskade lillknoddas bara växer och gör nya framsteg för varje dag, han kryper fram i racerfart, ställer sig mot saker ofta nu för tiden, skrattar, pratar(jollrar), skuttar, allt sånt där som är vanligt för en ca 8 månaders lillunge.
 
Det blev ett himla långt inlägg, men jag kände att det var läge att slänga in ett inlägg och skriva av mig efter så lång tid!