Förberedelser

Det är otroligt hur mycket energi man kan ha trots den pers kroppen har under en graviditet, är imponerad av mig själv.
 
Började lördagen med en sväng till marieberg där vi shoppade loss på Ikea, Jysk och Babyproffsen. Blev en hel del prio på att köpa saker inför när lillkillen kommit ut, blev bland annat en byrå, lite saker till spjälsängen, skötväska, dregglisar och lite annat smått och gott.

Efter shoppingen fortsatte dagen med lunch hemma hos oss med syskon + respektive, otroligt mysigt och väldigt skönt att vi faktiskt har så stort boende att alla fick plats! Känner mer och mer hur nöjd och glad jag är över vår älskade lägenhet.
När folket åkt vidare tog jag mig tid att montera iordning nattduksbord och även byrån vi införskaffat, först runt 19-20 tiden ikväll blev jag klar med allt jag ville få gjort denna lördag.
 
Vi börjar bli relativt redo för juniors ankomst men känner fortfarande att det är mycket småsaker som behöver köpas innan vi är redo till 100%, försöker dock att ta lite i taget. Efter att tvättmaskinen är installerad på måndag blir det till att tvätta delar till barnvagnen och samtliga kläder + sängkläder men även stryka allt så det blir så rent och fräscht som möjligt.
 
 
 
  
Frossle.com
Bloggsms.se

Kommentera:
Postat av: Cecilia

Kläderna du fått av mig är nytvättade, men förstår om du vill boa ditt eget så :) det vet du säkert, men tänk på att använda enbart parfymfria produkter på tvättmedel och sånt!

2014-03-30 @ 20:07:20

Skriv en kommentar här!:

Ditt namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback