Möbler, tankar, planer

17 dagar kvar till beräknad BF (vecka 38, 37 veckor + 3 dagar). Jag har äntligen slutat jobba och börjat njuta av den lediga tiden. Det känns dock fortfarande väldigt tungt med all extra vikt jag lagt på mig, vätskan som samlat sig i kroppen. Mina bästa inköp för eget bruk är numera stödstrumpor och joggingskor som hjälper mig få ner svullnaden och låter mig kunna gå någon kilometer innan smärtan kommer.
 
Det känns jätteknepigt att inte ha några rutiner kvar i vardagen, senast i onsdags när jag vaknade så kände jag att det inte fanns någon anledning att gå upp när klockan var 9 och jag var helt utvilad - hade ju ändå inget viktigt att göra eller någon tid att passa. Jag mår mycket bättre när jag har mina fasta rutiner, gå upp kl 6 på morgonen för att arbeta 8 timmar och sen ha den fria tiden för att göra vad man vill.
 
Hur som helst var vi förbi RS Möbler under dagen och köpte både soffa och soffbord som vi förhoppningsvis får hem redan till på tisdag om allt går bra med tider för leverantörerna. Längtar tills gamla soffan är ute och de nya möblerna är på plats, kommer bli ytterligare ett ansiktslyft för lägenheten. Fattas fortfarande saker på väggarna, men vi är väldigt försiktiga i dagsläget med att hänga upp saker på måfå och göra hål i onödan.
 
Min gravidmage har blivit "större", lillknoddas har varit fixerad under de senaste 4-5 veckorna vilket känns lugnande. Hans tidigare väldigt aktiva sparkar slutade för ett par veckor sedan och ersattes av massa buffande och knuffande. Numera känner man små hårda kroppsdelar, knän, fötter, armbågar, ja egentligen allt. Dock lyckas jag aldrig riktigt sätta fingret på vad som är vad!
Har under dagen "hyrt" en webbaserad profylaxkurs som jag ska se till att genomföra nu under min lediga tid, föräldragrupp var inte relevant från början och den profylaxkurs som fanns i stan var fullbokad fram till slutet på Maj vilket inte riktigt går ihop om lillpyret redan bestämt sig för att titta ut till dess. Man gör ju det bästa av situationen i dessa lägen.
 
 
 
 
Frossle.com
Bloggsms.se

Kommentera:
Postat av: Cecilia

Vilka fina möbler! Längtar till vi får komma och se erat nya hem! Kämpa på, inte långt kvar nu tills ni får träffa honom, kram!

2014-05-18 @ 08:40:03

Skriv en kommentar här!:

Ditt namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback